Access Bars

Access Bars

Har du lyst til at åbne mere op for dine uendelige muligheder i livet, starte på en frisk, genfinde din indre ro, blive mere rummelig, komme mere i flow?

Access Bars er god til personer der oplever:

  • Stress
  • Søvnløshed
  • Indre uro
  • Modløshed
  • Tristhed
  • Tanker der kører i ring
  • Negative tanker
  • Har svært ved at fokusere
  • Bare er meget oppe i deres hoveder
  • Børn med særlige behov f.eks ADHD eller udfordringer med koncentrationen

Når du får en behandling med Access Bars, er det 32 punkter på hovedet som berøres blidt. Ved det blide tryk afspænder både krop og sind. Berøringen af disse punkter hjælper med at give slip på de holdninger og overbevisninger, som kan begrænse dig fra at udnytte dit fulde potentiale.

Hvis du  oplever dit liv kører i ring, at du ikke kommer videre, at du ikke rigtig tør ændre noget, så kan det være at Access Bars kan ændre dine gamle mønstre. Det kan være et adfærdsmønster eller synspunkter, som egentlig ikke er dine egne, men kan være nogle der har lagret sig i din underbevidsthed i den tidlige barndom.

Tidligst omkring 6 år alderen får vi evnen til selv at skelne mellem rigtigt og forkert, eller hvad der er godt og ondt. Selv om vi med alderen udvikler evnen til at skelne, er det ikke altid vi bruger den. Mange går rundt med en masse begrænsende overbevisninger. Overbevisniger der kan holde fast i et bestemt mønster eller tankegang.

 Du kan få reduceret stress og tankemylder, udvikle nye kreative tanker og ideer, få en roligere nattesøvn samt udnytte dit potentiale til at være den fantastiske skabning som du hele tiden har været, men som du i en længere periode ikke har kunne finde ind til.

Behandling

Access Bars er en meget blid behandlingsform.

Anmeldelse fra et par klienter der har modtaget BARS.

Dejlig og rolig atmosfære. Hos Cathrine er det ikke kun behandlingen, men omsorg der ydes. Der fokuseres 100 % på dig. Meget kompetent og professionel behandler. Julie

Skøn BARS behandling. Meget forløsende. Kommer helt sikkert igen. Cathrine er en skøn, kærlig og dygtig behandler. Kan anbefales. Z.R.

Når du modtager en Access Bars behandling foregår det på en briks, fuldt påklædt og det eneste sted jeg arbejder, er på dit hoved. Jeg arbejder blidt og roligt med 32 punkter eller energibaner på dit hoved, kaldet BARS.

På en måde minder Access Bars meget om kranio sakral terapi. Hvis du tidligere har prøvet kranio sakral terapi eller healing, ved du, at det er meget omsorgsfuldt, afslappende og skønt at blive behandlet.
For nogen personer er Access Bars så afstressende, at de falder i søvn på briksen.

Access Bars kan også have en meget positiv effekt på voksne eller børn der oplever udfordringer med koncentrationen.

At få en behandling Access Bars er som at få ryddet op på harddisken på sin computer.

Jeg har taget kursus igennem:  mulighedscoach v. Birgitte Kongskov Leth

Lad os tage en uforpligtende snak om, hvordan jeg kan hjælpe dig.