Access Bars

Access Bars

Oplever du, at dit liv kører i ring, at du ikke kommer videre, at du ikke rigtig tør ændre noget, så kan det være at Access Bars kan ændre dine gamle mønstre. Det kan være et adfærdsmønster eller synspunkter, som egentlig ikke er dine egne, men kan være nogle der har lagret sig i din underbevidsthed i den tidlige barndom.

Først når vi er omkring 6 år gamle får vi evnen til selv at skelne mellem rigtigt og forkert, eller hvad der er godt og ondt. Selv om vi med alderen udvikler evnen til at skelne, er det ikke altid vi bruger den, fordi vi kører på autopilot. Derfor går mange af os rundt med en masse begrænsende overbevisninger.

Formålet med Access Bars er at hjælpe dig med at give slip på gamle tanker, følelser og mønstre og dermed frit sætte de overbevisninger der holder dig fast i et bestemt mønster eller tankegang. Jeg kan også sige det på en anden måde – åbne for energibanerne og rense dem for “størknet” energi.

Du vil få du mulighed for at starte på en frisk, genfinde din indre ro, blive mere rummelig, komme mere i flow. Du kan få reduceret stress og tankemylder, udvikle nye kreative tanker og ideer, få en roligere nattesøvn samt udnytte dit potentiale til at være den fantastiske skabning som du hele tiden har været, men som du i en længere periode ikke har kunne finde ind til.

Behandling
Access Bars er en meget blid behandlingsform.

Anmeldelse fra et par klienter der har modtaget BARS.
Dejlig og rolig atmosfære. Hos Cathrine er det ikke kun behandlingen, men omsorg der ydes. Der fokuseres 100 % på dig. Meget kompetent og professionel behandler. Julie
Skøn BARS behandling. Meget forløsende. Kommer helt sikkert igen. Cathrine er en skøn, kærlig og dygtig behandler. Kan anbefales. Z.R.

Når du modtager en Access Bars behandling foregår det på en briks, fuldt påklædt og det eneste sted jeg arbejder, er på dit hoved. Jeg arbejder blidt og roligt med 32 punkter eller energibaner på dit hoved, kaldet BARS.

På en måde minder Access Bars meget om kranio sakral terapi. Hvis du tidligere har prøvet kranio sakral terapi eller healing, ved du, at det er meget omsorgsfuldt, afslappende og skønt at blive behandlet.
For nogen personer er Access Bars så afstressende, at de falder i søvn på briksen.

Access Bars kan også have en meget positiv effekt på voksne eller børn der oplever udfordringer med koncentrationen.

At få en behandling Access Bars er som at få ryddet op på harddisken på sin computer.

Jeg har taget kursus igennem:  Mulighedscoaching v. Birgitte Kongskov Leth

Lad os tage en uforpligtende snak om, hvordan jeg kan hjælpe dig.