Access Bars

Access Bars betyder “adgang gennem barrierer”.

Access Bars hjælper blandt andet til at genfinde den indre ro, balance, give klarhed,  forbedre focus, reducere stress og tankemylder, få en roligere nattesøvn og hjælpe dig med at være i nuet. Access Bars har også en meget positiv effekt på børn der har ADHD eller udfordringer med koncentrationen.

Access Bars er en meget blid behandlingsform, der kan frigøre gamle tanker og følelser samt hjælpe med at agere istedet for at reagere. 

Når du modtager en Access Bars behandling berører jeg 32 punkter eller energibaner på dit hoved, kaldet Bars. Der er et punkt for hvert aspekt i livet f.eks.

  • Penge
  • Drømme
  • Tid
  • Glæde
  • Seksualitet
  • Kontrol
  • Kommunikation

Punkterne holder jeg i nogle bestemte greb, med et meget let tryk. På den måde minder Access Bars meget om Kranio-sakral terapi. Det er dog ikke formålet at påvirke kraniet, men derimod at få energien i punkterne til at løbe frit. På den måde minder Access Bars mere om healing eller energifeltterapi.

Hvis du tidligere har prøvet healing eller Kranio-sakral terapi, ved du, at det er meget afslappende og skønt at modtage. Det er Access Bars også og et af formålene er netop at modtage. Bare ligge på briksen og tage imod uden at skulle gøre noget. Access Bars styrker vores evne til bare “at være”.

Access Bars virker afstressende fordi behandlingen sænker hastigheden på dine hjernebølger. Du kommer  således ned i alfa-tilstand, som er en meditativ tilstand hvor alt kan ske og som aktiverer kroppens selv helbredende kræfter. For nogen personer er Access Bars så afstressende, at de falder i søvn på briksen og hvis det skulle det ske for dig, er det jo en genial power-nap, som helt sikkert har været tiltrængt.

Formålet med Access Bars er at fritsætte de overbevisninger der holder dig fast i et bestemt mønster eller tankegang eller sagt på en anden måde – åbne for  energibanerne og rense dem for “størknet” energi. Det kan være et adfærdsmønster eller det kan være synspunkter som egentlig ikke er dine egne, men kan være nogle der har lagret sig i din underbevidsthed i den tidlige barndom. 

Først når vi er omkring 6 år gamle får vi evnen til selv at skelne mellem rigtigt og forkert, eller hvad der er godt og ondt. Indtil da sluger vi bare alt det som vi ser og hører råt. Selv om vi med alderen udvikler evnen til at skelne, er det ikke altid vi bruger den, fordi vi kører på autopilot. Derfor går mange af os rundt med en masse begrænsende overbevisninger.

Access Bars er en behandling der kan hjælpe med at give slip på de begrænsninger. Derved får du mulighed for at starte på en frisk, blive mere rummelig, komme mere i flow, udvikle nye kreative tanker og ideer, samt udnytte dit potentiale til at være den fantastiske skabning som du hele tiden har været, men som du i en længere periode ikke har kunne finde ind til.

At få en behandling Access Bars er som at få ryddet op på harddisken på sin computer.

Jeg har taget kursus igennem:  Kan ikke anbefale og dermed henvise til stedet.

Lad os tage en uforpligtende snak om, hvordan jeg kan hjælpe dig.