Energiarbejde

Jeg har udført energiarbejde med den kraftfulde Atlantisenergi siden 2018.

Jeg beskæftiger mig ikke med traditionel afdøde kontakt.

Jeg kan give dig indsigt og direkte forståelse for din egen virkeligheds verdens ukendte muligheder.

Hver dag bliver der lagt u-anede mængder af data på lager af det ubevidste sind. Data der bliver lagt på hylderne i dit indre. Nogle data bliver brugt med det samme, noget data fortrænges og glemmes. 

Kroppen og cellerne husker alt hvad der er sket i dit liv. Både hændelser fra dette liv men også i tidligere liv.

Når vi udsættes for hændelser der påvirker os, går kroppen i en tilstand der ligger tilbage til ur-kraften, og fortæller os at vi enten kan kæmpe, flygte eller spille død.  Ofte husker den bevidste hjerne ikke de hændelser der ligger til grund for vores problemer, og derfor skal svaret findes i det ubevidste sind. 

Jeg arbejder fra det Hvide Broderskab og meget højere placeret ånds personer. Derfor kommer svarene umiddelbart også alt efter hvad der spørges om eller spørges til.

Det Hvide broderskab har bl.a. den funktion at lede os på sporet igen.
Det er alle som én sjæle, som har været inkarneret på jorden i en menneskekrop og som derfor har stor erfaring med de problemer og konflikter, et menneske kan udsætte sig selv for.

Flere af dem har været inkarneret på Jesus tid, hvor de var også var med til at sprede Guds ord og helbrede mennesker ud af vildfarelse.  Selvsagt er Jesus en af dem, ligesom hans mor Maria er.

Når de kalder sig for det HVIDE broderskab, er det ganske enkelt fordi, de arbejder på Lysets side og har en aura af lys omkring sig, det vi kalder en glorie. Dette lys har de fået ved at udvikle sig i kærlighed. De har taget en masse indvielser (inkarnationer) på Jorden, og herved fået en masse indsigter, som de har omsat i praktisk handling. De har bevist for sig selv, at de kan bruge de Guddommelige love i praksis!

Jeg har arbejdet med den åndelige verden siden 2018, jeg udvikler mig, jeg får ny visdom og mine evner ændre sig løbende.

Hvis du er interesseret i at høre mere f.eks priser, er du velkommen til at kontakte mig. 

Jeg har taget mine kurser igennem:  Klarsyn Danmark v. Ena Thylstrup og Bakke -Gaarden v. J.K. Frederiksen.

Lad os tage en uforpligtende snak om, hvordan jeg kan hjælpe dig.