Healingsmassage

Healingsmassage er en meget rolig, omsorgsfuld helkropsmassage, som støtter modtageren i at synke ind i en dyb, indre stilhed og hjælper til at mærke krop og følelser mere intenst og levende.

Healingsmassage

Føler du dig

  • udbrændt
  • døjer du med søvnløshed
  • har du tankemylder
  • er din krop urolig 
  • lider du af nakke og skulder smerter
  • har du ADHD/ADD
  • svært ved at sætte grænser

Vores krop reagerer på det, som livet byder os. Hvis din hverdag er for travl, kan kroppen forsøge at få dig til at stoppe op, enten på grund af sygdom eller smerter i kroppen.
Healingsmassage giver dig ro, løsner op for muskelspændinger samt give dig en dybere kontakt med dine følelser og intuition.

Jeg hører ofte at mine klienter oplever mere overskud, energi og livsmod i hverdagen. En oplevelse af, at der kommer mere samling på kroppen og dermed at det er lettere at mærke egne grænser.

Når der løsnes op for dine spændinger under healingsmassagen, vil der måske dukke stemninger, billeder eller tanker op fra den situation, spændingen opstod i. Healingmassagen kan derfor give dig mulighed for at blive mere bevidst om, hvad der faktisk rører sig i dig

Tænk blot på, hvordan kroppen reagerer i helt bestemte situationer. Du har måske oplevet at ryste på hænder eller har fået en klump i halsen, når du er blevet ked af det. Måske har du fået slået luften ud af maven, når du bliver chokeret eller oplevet sommerfugle i maven, når du har mødt blikket hos et menneske du virkelig godt kunne lide.

Behandling

Jeg sørger for lagen, tæppe, håndklæder samt olie.

Under behandlingen ligger du på en briks, men beholder dit undertøj på.

Jeg følger en bestemt rækkefølge, så jeg kommer igennem hele din krop.

Alt foregår med stor og dyb respekt for dig der ligger på briksen. Jeg veksler mellem lange, rolige og dybtgående strøg, men en gang imellem oplever jeg at kroppen brug for, at mine hænder blot hviler stille og anerkendende på et bestemt punkt på kroppen, der trænger til kærlig opmærksomhed.

Kroppens spændinger kan naturligvis komme fra dårlige arbejdsstillinger og lignende. Men mange gange spænder vi op i kroppen på grund af stress, eller fordi noget/nogen går os på.

En oplevelse fra en af mine klienter: Cathrine er en meget dygtig behandler og tilpasser behandlingen efter den enkeltes behov. Hun er super kompetent og jeg kan varmt anbefale hendes klinik. Kh Laura.

Jeg har taget mine kurser igennem: Kursuscenteret Kilden v. Jørgen Warming og Inga-Clara Lepke