Healingsmassage

Healingsmassage er en meget rolig, omsorgsfuld helkropsmassage, som støtter modtageren i at synke ind i en dyb, indre stilhed og hjælper til at mærke krop og følelser mere intenst og levende.

Selve behandlingen sker ved, at man ligger på en briks, klædt af ind til undertøjet. Jeg vil sørge for, at der bliver lagt tæpper og lagner, og alt foregår med stor og dyb respekt for modtageren. Der bliver vekslet mellem lange, rolige og dybtgående strøg. Men engang imellem har kroppen brug for, at hænderne blot hviler stille og anerkendende på et bestemt punkt på kroppen, der trænger til opmærksomhed.

Kroppens spændinger kan naturligvis komme fra dårlige arbejdsstillinger og lignende. Men mange gange spænder vi op i kroppen på grund af stress, eller fordi noget/nogen går os på. 

Tænk blot på, hvordan kroppen reagerer i helt bestemte situationer. Måske har du oplevet at ryste på hænder, at få en klump i halsen, når du er blevet ked af det, at få slået luften ud af maven, når du bliver chokeret eller at få et sug i maven, når du har mødt blikket hos et menneske du virkelig godt kunne lide.

Sådan reagerer kroppen på det, som livet byder os, og dette foregår jo næsten hver dag. Healingsmassage hjælper modtageren med at stoppe op og mærke efter. Hvad er det kroppen reagerer på, og hvad prøver den at fortælle? Man har måske overset at reagere på noget , som har sat sig fast på en usund måde.

Måske føler du dig udbrændt og døjer med søvnløshed. Her kan healingsmassage også give dig et kærligt puf, der får dig til at flytte focus fra hovedets tankemylder og ned i din krop. Healingsmassage giver ro og løsner op for muskelspændinger samt give dig en dybere kontakt med dine følelser og intuition. Ofte oplever modtagere af healingsmassage mere overskud, energi og livsmod i hverdagen.

Når der løsnes op for dine spændinger i healingmassagen, vil der ofte dukke stemninger, billeder eller tanker op fra den situation, spændingen opstod i. Healingmassagen kan derfor give os mulighed for at blive mere bevidst om, hvad der faktisk rører sig i os.

Jeg har taget mine kurser igennem: Kursuscenteret Kilden v. Jørgen Warming og Inga-Clara Lepke