Biodynamisk kranio-sakral terapi

Biodynamisk er et græsk ord, sammensat af bio = liv og dynamisk = energi. Det vil sige, at der arbejdes med livsenergien i kroppen. Behandlingsformen er rettet mod hele kroppen og ikke kun området mellem kraniet (kranio) og korsbenet (sakral/sakrum). 

Den biodynamiske behandling arbejder i resonans, går derfor dybere ind i kroppen og tillader kroppens egen selvhelbredende kræfter/evner at virke.

Selve behandlingen sker uden megen berøring. Den er beroligende, nænsom, blid, afslappende, smertefri og behagelig. Behandlingen foregår ved, at du ligger på en briks, fuldt påklæde. Alt efter ønske og behov kan der sættes blid musik på. Jeg vil sørge for, at du ligger godt tilrette, med puder og tæpper. Dette vil hjælpe dig til at koncentrere dig om at slappe af i kroppen. 

Det kan være, du oplever, at mine hænder ikke flytter sig så meget. Måske mærker du noget i kroppen et helt andet sted, end hvor jeg har mine hænder. Dette er helt normalt og ok. Der foregår en masse på celleplan – og vores krop har fuldstændig styr på, hvad der sker, og hvad kroppen er klar til, at der sker.

Vores ”tænke-hjerne” bliver nød til at give op og begynde at slappe af

Alle mennesker og alle kroppe er helt unikke – derfor er det meget vigtigt, at alle behandles forskelligt.

Jeg ser på det hele menneske og ikke kun symptomerne.

Kroppen er en helhed.  Hvis der er ubalance bare èt sted – kan det påvirke hele kroppen. Sygdom er et udtryk for, at kroppen er i ubalance og det kan komme til udtryk ved smerte, feber, udslæt, stress, træthed, angst – alle symptomer, der fortæller os, at systemet/kroppen er i ubalance.

Kroppen vil rigtig gerne høres – så kroppen selv kan slippe og forandre, der hvor spændinger er opstået. Spændinger kan  skyldes slag eller fald, men stress og andre sygdomme påvirker også kroppen.

Kroppen husker.  Under de rette omstændigheder kan kroppen forandre sig- måske helt slippe de blokeringer, som du har.

Jeg har taget mine kurser igennem: Institut for Biodynamisk Kranio-Sakral terapi v. Heather Smith og Anni Jørgensen

Mine klienter siger

“Man bliver mødt i en kærlig og empatisk ånd, og selve behandlingen foregår på en meget behagelig og nænsom måde. Cathrine har fuld opmærksomhed på mig og min krops reaktioner. Vender helt klart tilbage.”

Emiilie

“Cathrine er en rigtig dygtig behandler, som formår at skabe et tillidsfuldt og trygt rum for en blid og energigivende behandling. Hvis du er klar til at overgive dig og tage imod, vil du opleve og mærke forandringer i både din fysisk, din mentale tilstand og din spiritualitet.
Jeg kan på det varmeste anbefale et forløb hos Cathrine.”

Annette

“Man får den mest fantastiske behandling. Jeg har kun haft positive oplevelser med de ting, jeg er blevet behandlet for. Alt forgår i dejlige omgivelser. Kan varmt anbefale Cathrine. Man er i trygge hænder.”

Heidi