Biodynamisk kranio-sakral terapi

Biodynamisk kranio-sakral terapi (BKST)

Biodynamisk kranio-sakral terapi (BKST) er udviklet til både babyer, børn og voksne.

Lever du dit liv på autopilot? Har du ofte smerter eller spændinger i din krop?
Fylder smerter eller spændinger en lille del af din hverdag eller fylder det meget i løbet af dagen?
Har du ofte har behov for at smertelindre, ved hjælpe af piller?

Din krop er som et spejlbillede af dine indre tanker og overbevisninger.

Din krop er en helhed. Hvis der er ubalance bare ét sted – kan det påvirke hele kroppen. Smerte og sygdom kan være et udtryk for, at kroppen er i ubalance. Denne ubalance kan komme til udtryk ved smerte, feber, udslæt, stress, træthed, angst – alle symptomer, der prøver at fortæller dig, at systemet/kroppen er i ubalance.

Kroppen husker og vil gerne høres. Under de rette omstændigheder kan kroppen forandre sig- måske helt slippe de blokeringer, som du har.

Den biodynamiske behandling går dybere ind i kroppen og får på den måde kroppens egen selv-helbredende kræfter/evner til at virke.

Behandling
Behandlingen foregår ved, at du ligger på en briks, fuldt påklædt. Behandlingsformen er rettet mod hele kroppen og ikke kun området mellem kraniet (kranio) og korsbenet (sakral/sacrum).

Selve behandlingen er utrolig beroligende, nænsom, blid, afslappende, smertefri og behagelig.

Det kan være, du oplever, at mine hænder ikke flytter sig så meget. Måske mærker du noget i kroppen et helt andet sted, end hvor jeg har mine hænder, måske mærker du intet under behandlingen.

Der er ingen regler eller forventninger om hvad du skal mærke og opleve.

Der foregår en masse på celleplan – og vores krop har fuldstændig styr på, hvad der sker, og hvad kroppen er klar til, at der bliver givet slip på. Vores ”tænke-hjerne” bliver nødt til at give op og begynde at slappe af.

Alle mennesker og alle kroppe er helt unikke – derfor er det meget vigtigt for mig, at alle behandles forskelligt.

En klient sendte denne anbefaling: Man får den mest fantastiske behandling og har kun haft positive oplevelser med de ting jeg er blevet behandlet for. Alt foregår i dejlige omgivelser. Kan varmt anbefale Cathrine. Man er i trygge hænder. Heidi

Jeg ser på det hele menneske og ikke kun symptomerne.

BØRN:
Jeg bliver ydmyg og taknemmelig når jeg får lov til at lægge hænderne på et lille barn og på den måde være vidne til at dette fantastiske væsen udfolder sig.
Den biodynamiske kranio-sakral terapi er baseret på embryologi og de kræfter som styrer fosterets udvikling. Disse skabende kræfter, er faktisk de samme kræfter, der hjælper med at vores krop kan heales resten af livet.

Når jeg som behandler møder et barn, er jeg helt tæt på disse skabende og selv-helbredende kræfter, som har udviklet barnet fra undfangelsen til fødsel.
Der er endnu ikke så mange lag som har lagret sig oven på barnets oprindelige tilstand, hvilket gør det nemmere for barnet at genfinde sin balance.

Jeg fik på et tidspunkt en lille 3 måneders dreng i klinikken der havde en favoritside når han blev ammet. Efter blot 2 behandlinger fik jeg denne tilbagemelding fra hans mor: Efter du havde fat i ham, har han ingen problemer haft med nakken og har ingen ynglings side mere. Vi har været meget tilfredse med din behandling. BH Trine

Jeg har taget mine kurser igennem: Institut for Biodynamisk Kranio-Sakral terapi v. Heather Smith og Anni Jørgensen 

Kombi-behandlinger
Som noget nyt tilbyder jeg  kombi behandlinger. Disse behandlinger er opstået grundet efterspørgsel fra nogle af mine klienter. 
Måske har du lyst til både at få healingsmassage på nakke/skuldre og afslutte med biodynamisk kranio-sakral terapi.
Måske har du lyst til at prøve energi arbejde og afslutte med biodynamisk kranio-sakral terapi. 
Jeg blander ikke energierne, så jeg afslutter altid en behandlingsform før jeg starter på den næste. 

Lad mig høre hvad du kunne tænke dig at kombinere?

Hvis du har lyst til at prøve disse kombi-behandlinger så er det muligt at købe 50 eller 60 min. Skriv venligst i din booking hvad du er interesseret i at kombinere. Du er meget velkommen til at kontakte mig hvis du har spørgsmål omkring muligheder af kombinationer.