Prananadi healing.
Healing med åndelige læger

Prananadi healing

Prananadi er et Sanskrit ord. Prana betyder energi, universel livsenergi. Nadi betyder kanal, flydende rør. Prananadi betyder derfor, energi-kanal, universal energikanal. Healing betyder at blive hel i krop, hjerte og sjæl.  Ved Prananadi healing bruger jeg den universale energikanal til at gøre dig hel på krop og sjæl.

Prananadi healing giver på ganske kort tid velvære og en dyb afspændthed.

Selve behandlingen sker uden megen berøring. Det er en beroligende, nænsom, blid, afslappende, smertefri og behagelig behandling. Behandlingen foregår ved, at du ligger på en briks, fuldt påklæde. Afslappende musik kan anvendes i forbindelse med Prananadi healingen. Jeg sørger for, at du ligger godt med puder og tæpper. Det hjælper dig til at koncentrere dig om at slappe af i kroppen og mærke efter, hvad der sker i kroppen. Nogle modtagere mærker varme, andre kulde eller en form for rislen, og andre igen mærker overhovedet intet. ALT er rigtigt. 

Jeg kanaliserer blot energi, din krop modtager og anvender energien, som den har brug for.

Jeg har taget mine kurser igennem: Prananadi Danmark v. Vic Weber Clausen

Healing med de åndelige læger

De åndelige læger er sjæle, som engang har været inkarneret som mennesker og  arbejdede som læger her på jorden. De har valgt at blive ved med at hjælpe menneskeheden. De er hundredevis, hvis ikke tusindvis der bare venter på at få lov til at hjælpe og heale os mennesker.

Der er både åndelige kirurger, psykologer, fysioterapeuter, akupunktører, massører, healere, tandlæger osv. Det team af læger der kommer for at hjælpe i en healingssession, er præcis dem der skal til for at hjælpe med et specifikt problem.

Det er en fordel, at det foregår som fjernehealing. Engang imellem kan den fysiske krop og energi, “være i vejen” for sjælens energi og healing med lægerne er på et højt plan.

Før healingen, taler vi sammen. Det er vigtigt for mig at give en forklaring på hvad der skal ske, og svar på de spørgsmål der eventuelt opstår.

Det er vigtigt at du kan være alene, har drukket vand og er afslappet til det aftalte tidspunkt. Jeg sætter healingen igang, observerer og noterer hvad de åndelige læger laver omkring dig. Det er meget forskelligt hvorledes det mærkes hos mine klienter. Nogen mærker en masse, ser en masse og nogen mærker slet ikke noget. ALT er ok, og sikkert er det, at lægerne har arbejdet med klienten.

Der kommer også forskellige reaktioner efterfølgende, som at fryse, svede træthed, hovedpine, energiboost, følsom, vrede og igen, ALT er ok.

Jeg observerer og noterer i ca. 20 min, derefter ringer jeg dig op for at høre hvordan du har det, samt fortælle dig det, som jeg har observeret og noteret. Hvis du har haft nogle oplevelser som du vil dele, har jeg tid til at lytte.

Jeg har taget mine kurser igennem: Nana Klitgaard Danscher

 

Lad os tage en uforpligtende snak om, hvordan jeg kan hjælpe dig.