Prananadi healing.
Healing med åndelige læger

Prananadi healing
Hvis der opstår disharmoni i dit sind, kan sygdomme opstå. Sygdomme er vigtige. De fortæller dig, at der er noget galt i dit system, måske følelsesmæssigt eller du lever et liv, der ikke passer til dit sind og krop.

Prananadi healing kan hjælpe til at genetablere harmonien. Det understøtter personlig udvikling, kan have en positiv indflydelse på helbredelsen, kan fjerne smerte, eller kan afhjælpe frygt, depression, vrede, angst og bekymring.

Du samler livsenergi fra dine omgivelser, dette kan både være personer og ting. Hvis det er sunde og kærlige energier, øger det dit harmoniske liv. Dette betyder øget og kærlig livsenergi til bl.a. dit helbred.

Livsenergierne hjælper dig, med at lære dig selv at kende. På sigt kan du se problemet og dermed hjælpe med at se det i øjnene og få taget handling.

Ordet, Prananadi, kommer oprindelig fra Sanskrit. Prana betyder energi eller universel livsenergi og Nadi betyder kanal. Prananadi kan også omtales som energi-kanal eller universal energikanal.
Som udgangspunkt er healing baseret på, at kroppen har sit eget energisystem, hvor kroppen gennemstrømmes af en livsenergi, som cirkulerer i bestemte baner eller strømme.

Behandling
Behandlingen foregår ved, at du ligger på en briks, fuldt påklædt.Det er vigtigt for mig, at du føler dig godt tilpas, således du kan koncentrere dig om at slappe af og mærke efter, hvad der sker i kroppen.

Selve behandlingen sker med en meget let berøring. Jeg anvender en bestemt rækkefølge af positioner først på forsiden af kroppen og dernæst på bagsiden. Hænderne hviler ved hver position i ca. 1 min. Det er en utrolig beroligende, nænsom, blid, afslappende, smertefri og behagelig behandling.

Nogle af mine klienter oplever varme, andre kulde eller en form for rislen, og andre igen mærker overhovedet intet.

ALT ER RIGTIGT,  mennesker mærker og oplever forskelligt.

Prananadi healing kan på ganske kort tid give dig velvære og en dyb afspændthed.

Jeg kanaliserer blot energi, din krop modtager og anvender energien, som den har brug for.

En oplevelse fra en af mine klienter: Bliver modtager i en kærlig og empatisk ånd, og selve behandlingen foregår på en meget behagelig og nænsom måde. Cathrine har fuld opmærksomhed på mig og min krops reaktioner. Vender helt klart tilbage. Emiilie

Jeg har taget mine kurser igennem: Prananadi Danmark v. Vic Weber Clausen

Healing med de åndelige læger
Oplever du, at du mangler energi, har tabt livsgnisten eller har ømhed i kroppen, kan det være at healing med de åndelige læger er noget for dig.
Healing med de åndelige læger foregår, for det meste, som fjernhealing. Det betyder, at du kan være hjemme i dine trygge omgivelser og modtage healing fra de åndelige læger.

De åndelige læger er sjæle, som engang har været inkarneret som mennesker og har arbejdet som dygtige behandlere her på jorden. De har valgt at blive ved med at hjælpe menneskeheden. Der er hundredvis, hvis ikke tusindvis åndelige læger, der bare venter på at få lov til at hjælpe med at heale os mennesker. Der er både åndelige kirurger, psykologer, fysioterapeuter, akupunktører, massører, healere, tandlæger osv. Det team af læger der kommer for at hjælpe i en healing, er præcis dem der skal til, for at hjælpe med et specifikt problem. De undersøger, healer og behandler din krop.

Det kan godt være en fordel, at det foregår som fjernehealing. En gang imellem kan den fysiske krop og energi, “være i vejen” for sjælens energi. Healing med de åndelige læger er på et højt energiniveau.

Behandling
5 min før aftalte tid, vil jeg anbefale dig at gøre klar til healingen. For at få den bedste oplevelse, er det en god ide at du finder en stol, sofa eller andet sted hvor du kan være uforstyrret i ca. 20 minutter healingen varer. Jeg vil anbefale at du har drukket et glas vand og er afslappet til det aftalte tidspunkt.

Jeg vil starte healingen med de åndelige læger på aftalte tidspunkt. Jeg observerer og noterer i ca. 20 min, hvad de åndelige læger laver omkring dig. De åndelige læger er enormt ivrige og arbejder utrolig hurtigt, så ofte når jeg kun at notere og registrere en brøkdel af deres arbejde.

Efter healingen gennemgår jeg først mine notater og derefter ringer jeg dig op.

Jeg gennemgår det jeg har observeret og noteret. Hvis du har lyst til at dele dine oplevelser, har jeg tid til at lytte.

Det er meget forskelligt hvorledes healingen bliver modtaget af mine klienter. Nogen mærker en masse, ser en masse farver eller billeder, oplever glæde, sorg, smerte, der kan komme tårer, men jeg også klienter der ikke mærker noget under healingen. Der er klienter, der først får deres reaktioner i løbet af de efterfølgende dage, det kan være kulde, træthed, hovedpine, hedeture, vrede og følsomhed.

ALT ER OK, men et er sikkert og det er at lægerne har arbejdet med klienten.

En klient havde denne tilbagemelding: Det var en helt utrolig oplevelse at være over 60 km fra Cathrine og så mærke en masse underlige ting i min krop. Da hun ringede til mig efterfølgende, var der en slående lighed med de oplevelser hun beskrev og de oplevelser jeg følte på min krop. Cathrine er en god formidler, utrolig empatisk og nærværende lytter, selv i en telefon. Tak fra Annemarie

 

Jeg har taget mine kurser igennem: Nana Klitgaard Danscher

Lad os tage en uforpligtende snak om, hvordan jeg kan hjælpe dig.