Healing med åndelige læger

Healing med de åndelige læger

Healing med de åndelige læger foregår, for det meste, som fjernhealing. Det betyder, at du kan være hjemme i dine trygge omgivelser og modtage healing fra de åndelige læger.
Oplever du at –

  • du mangler energi
  • har tabt livsgnisten
  • har ømhed i kroppen
  • har  uforklarlige smerter
  • følelsesmæssig i ubalance

så kan det være at healing med de åndelige læger er noget for dig.

Hvem er de åndelige læger?

De åndelige læger er sjæle, som engang har været inkarneret som mennesker og har arbejdet som dygtige behandlere her på jorden. De har valgt at blive ved med at hjælpe menneskeheden. Der er hundredvis, hvis ikke tusindvis åndelige læger, der bare venter på at få lov til at hjælpe med at heale os mennesker. Der er både åndelige kirurger, psykologer, shamaner, fysioterapeuter, akupunktører, massører, healere, tandlæger osv. Det team af læger der kommer for at hjælpe i en healing, er præcis dem der skal til, for at hjælpe med et specifikt problem. De undersøger, healer og behandler din krop.

Det kan godt være en fordel, at det foregår som fjernehealing. En gang imellem kan den fysiske krop og energi, “være i vejen” for sjælens energi. Healing med de åndelige læger er på et højt energiniveau.

Før behandling

5 min før aftalte start tid, skal du gøre dig klar til healingen. Jeg anbefaler at du har drukket et glas vand og er afslappet og klar til det aftalte tidspunkt.
For at få den bedste oplevelse, er det en god ide at du finder en stol, sofa eller andet sted hvor du kan være helt uforstyrret i ca. 20 minutter healingen varer. 

Jeg vil starte healingen med de åndelige læger på aftalte tidspunkt. Jeg observerer og noterer i ca. 20 min, hvad de åndelige læger laver omkring dig. De åndelige læger er enormt ivrige og arbejder utrolig hurtigt, så ofte når jeg kun at notere og registrere en brøkdel af deres arbejde.

Efter behandling

Efter healingen med de åndelige læger,  gennemgår jeg først mine notater og derefter ringer jeg dig op.

Jeg gennemgår det jeg har observeret og noteret. Hvis du har lyst til at dele dine oplevelser, har jeg tid til at lytte.

Det er meget forskelligt hvorledes healingen bliver modtaget af mine klienter. Nogen mærker en masse, ser en masse farver eller billeder, oplever glæde, sorg, smerte, der kan komme tårer, men jeg også klienter der ikke mærker noget under healingen. Der er klienter, der først får deres reaktioner i løbet af de efterfølgende dage, det kan være kulde, træthed, hovedpine, hedeture, vrede og følsomhed.

ALT ER OK, men et er sikkert og det er at lægerne har arbejdet med klienten.

En klient havde denne tilbagemelding: Det var en helt utrolig oplevelse at være over 60 km fra Cathrine og så mærke en masse underlige ting i min krop. Da hun ringede til mig efterfølgende, var der en slående lighed med de oplevelser hun beskrev og de oplevelser jeg følte på min krop. Cathrine er en god formidler, utrolig empatisk og nærværende lytter, selv i en telefon. Tak fra Annemarie

Jeg har taget mine kurser igennem: Nana Klitgaard Nana Klitgaard Danscher

Lad os tage en uforpligtende snak om, hvordan jeg kan hjælpe dig.